verloskundige-in-opleiding

VERLOSKUNDIGE IN OPLEIDING

Verloskundige in opleiding

Wij investeren als praktijk graag in de kwaliteit van toekomstige verloskundigen.
Om deze reden loopt er een aantal keer per jaar een student verloskunde van de academie verloskunde Maastricht stage in onze praktijk.

Afhankelijk van het stagejaar van de student wordt er bepaald welke handelingen zij mag verrichten onder onze supervisie. Ook zullen studenten meelopen met onze secretaresses om ook hier de kneepjes van het vak te mogen leren. De eindverantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij ons.
Studenten zullen aanwezig zijn tijdens spreekuren, maar ook tijdens diensten en de kraamvisites. De medewerkers van onze praktijk respecteren de keuzen indien je geen student bij de controles en/of bij de bevalling wenst.

In de stageperiodes zullen we de stagiaires voorstellen op onze website, facebook en middels een flyer in de praktijk.

 

Invivo-trainingen voor spiraalplaatsingen

In onze praktijk zijn we al meerdere jaren gespecialiseerd in het plaatsen van spiralen. In de toekomst zullen steeds meer verloskundigen in Nederland spiraalplaatsingen gaan verzorgen.

Onze praktijk is gecertificeerd om verloskundigen te trainen in het plaatsen van spiralen. Deze trainingen worden 'Invivo-trainingen' genoemd.

Tijdens deze trainingen zal een afgestudeerde verloskundige die de invivo-training volgt, samen met een gespecialiseerde verloskundige van onze praktijk, de spiraalplaatsing verzorgen.